beats by dre cheap

sve je za 5 (cigara)

Nova nekomercijalna subota je novo savrsenstvo. Nakon slatkog cupavog, bradatog konobara i njegove izjave „imam djevojku ali se mozemo nesto dogovoriti“ shvatih da mi tretman ne odgovara, da ga ne zasluzujem i da bi mozda bilo najbolje da ga ostavim tu onako savrseno slatkog i arogantnog. Ostani u kafani, odlicno drzis tacnu.

E. i ja smo konacno, nakon par godina tisine uzivale u svakoj sekundi koju je noc nudila. Puno alkohola i nemoguca kombinacija pive, vina i tekile me nisu natjerale da ponovim greske, mudonje nisu bile prioritet. Vracajuci se kuci u zoru, naisla sam na neugodno iznenadjenje, zvano budna stara. Sve je bilo jasno, nema para, nema cigara, nema razgovora. Pa ko duze izdrzi. Ja sam znala da sam po svemu sudeci bila odlicna kcer, koja je podrzavala sve ove godine i da sam imala samo jednu jedinu stvar za koju sam htjela da bude postovana: Ja sam nocna ptica i kuci dolazim oko sabaha. Deal with that.

Odlicno je kako sam naucila da se izborim za ono sto zelim, 48 sati poslje mama je usla u sobu i donjela mi pet cigara, duhan mi nikada prije nije tako prijao. Imala sam sve. Poslje naciste, depresije, preispitivanja i hiljade gresaka, zivjela sam savsren dan. M se vratila u pravo vrijeme. Mogu sve i vise od sve. Ovako samopouzdanje nudi samo kolona odjebanih frajera.

Ženska glava, muški taksirat
http://filigranskiplocnik.blogger.ba
21/05/2012 20:39