beats by dre cheap

Springtime: Renew New Year's Resolutions

Proljetno ciscenje sobe je uvijek povezano sa proljetnim ciscenjem zivota, novim facebook profilom, velikim odlukama i naglim promjenama, koje se do kraja ljeta vrate na staro. Izgleda da nas priroda tjera da u godisnjem dobu renesanse uradimo nesto sami sa sobom, ponovo se osjetimo zivim, punim samopouzdanja i obnovljenje nade. Tad osjetimo da smo dio prirodnog ciklusa i da koliko god zeljeli nastaviti zivjeti u mraku zime ne mozemo.

Subota je najkomercijalniji dan u sedmici. Poznata tura po gradskim kafanama ce zadovoljeti potrebe udavaca, sponzorusa, lavica u lovu na kurac, muskaraca, muskarcica i muskarcina. Nova proljetna odluka je bila prozivjeti subotu na novi nacin. Izaci bez srkleta, cugati da ti bude dobro, a ne da se valjas ispod stola i budes predmet cirkuza gore navedenih kategorija, ne nositi strample (zadnji put kad jesam, skinula sam ih u parku iza zbunja, nakon epic pada i poderanih koljena), druziti se samo sa ljudima koji mi odgovaraju i vjerovati u zensku zabavu, dakle ako mudonja nema, to je razlog za slavlje a ne za panicno trazenje novih, nema pive, pije se bijelo vino sa sokatom, jer to se isplati.

Isplovila sam iz ocaja, kad sam shvatila da mi mama daje ljubavne savjete, cak je i ona bila optimisticna (pod uticajem polena, sunca i novih prijateljstava) „proljece je, naici ce neki decko, nemoj da se brines“ kao da je nova veza trebala biti glavna ovogodisnja prekretnica. Zapravo nije, jer je moja bila, da veza nema i da nece biti, jer kad iza sebe imas kamion pun bivsih iz veza koje nisu licile na nista, puno je bolje nadati se da ti jedna nova nece upropastiti ljeto.

Bilo kako bilo, nove sarene haljine, suncani dani, ugodne noci, polozeni ispiti, novi album Skroza, slozeni ormari i cista soba bili su razlog za slavlje. Proljece ih je ucinilo samo vise vidljivim. Mozda je tu trik, jednostavno vidimo razloge da budemo sretni.

[IMG]http://i49.tinypic.com/2a7eyb6.jpg[/IMG]

Ženska glava, muški taksirat
http://filigranskiplocnik.blogger.ba
19/05/2012 15:28