beats by dre cheap

Oprosti mi, Katrin

Pojela sam zdjelicu susenih smokvi kuhanih u seceru i namirila dozu slatkog koja mi je bila neophodna nakon tri dana na dimljenom lososu, budjavom hljebu i ogromnim kolicinama vina.

 M. je bila upravu, otici cu i vratiti se osvjezena i motivisana. Ipak, drugacije nego ocekivano, Balkan sam opet vratila u razmatranje i ponovo ga zavoljela istim zarom, a Europa ce da ceka neko novo sranje, zbog kojeg cu napustiti Franjevacku. Gospodin Savrseni je nakon vecere pustio Sevdalinku i nije ga zanimalo sto su ga Francuzi cudno gledali, rekao je samo slusaj i nasuo mi jos vina. Burgundijska vina su odlicna, ali piva je nula, pa sam se zaklela da cu nakon sto me prodje prehlada navaliti na dvolu. Ipak nisam, jer su stigla nove, nakon sto sam rijesila stare enigme.

Brinulo me najvise jer sam blokirala kad je trebalo izaci, nisam zeljela sresti nikoga i oni koji su me htjeli vidjeti bili su moji gosti, ni njima nisam imala puno za reci. Trebala mi je samoca, trebalo mi je vrijeme da sve utiske slozim i nastavim se diviti savrsenstvima koje sam usput srela, a ko bi to razumjeo?

Ja nisam krila puno stvari, zapravo trebalo je da prodje vrijeme dok one u mojoj glavi pocnu izgledati normalne i prihvatljive, zato sam o njima sutila. To nisu bile sudbonosne i prave odluke s kojima se hvalis, to su greske. I to sam prihvatila. Zasto bi stvari koje nemas uticale na uzivanje u stvarima koje imas, zasto uvijek fali malo, malo zbog kojeg ludimo i radimo sve da to dobijemo. To je osobina covjeka. Uvijek ce je biti, ali uz malo truda i rada na samoprihvatanju oslobodila sam se velikog djela te formule za depresiju.

[IMG]http://i39.tinypic.com/2vws4qx.jpg[/IMG]

Ucim se motivisati, sama. Ucim se uzivati i ne osudjivati. Ucim se planirati i ucim se spontanosti. Imam dovoljno godina da se ucim zivjeti.

ali si mi bila draga

Ženska glava, muški taksirat
http://filigranskiplocnik.blogger.ba
21/04/2012 00:00